No Nasi

Hai mommies semua.. Ada tak momies2 semua ade pengalaman mcm saya.? Saya 17 weeks dah.. Tapi lately ni memang kurang selera makan nasi.. Walaupun lauk sedap2 terhidang.. More fav setiap hari makan roti, laksa ke, spegethi, mee2 tu sentiasa, and benda ringan2.. Dan sentiasa lapar, sbb xmkn nasi mungkin.. So xknyang.. Risau plk baby xdapat healthy food.. ?Husband siap paksa makan nasi.. Makan tapi sikit teramat sgt.. Then xnak dah.

2 Balas

Kalau tak makan nasi, makan mee, pasta, mihun, roti pun tak apa. Makan la dengan sayur dan lauk. Tak semestinya makan nasi je healthy food.

okay laaa tuh...makan jugak walaupun xmkn nasi...sye 20week xade selera makan ape2...mkn pun tak ikut masa... paksa mkn sikit2