Alahan

Hai mommies.. Saye 12 minggu preggy masih alahan...itu normal ke mommies???? yang saye paling risau semalam bukak buku pink dok kate klu 16minggu masih lgi alahan doc nak ambik darah untuk tiriod.. Sye risau la.. Takut ade masalah untuk bersalin normal nanti... Sye mengharapkan bersalin normal sbb nanti tiade siape yg jaga anak dan dalam pantang... Suami keje kapal. Masyaallah risaunye saye.

21 Balas

Biasa jak tu sis.. Sy hri tu pn gtu. Chck mcm ada tiriod. Frist dgr mmg bikin tkt. Utk pstikn. Pihak hsptl ambil ujian darah kita utk pstikn Btl2 positif @ negatif... Nsb baik jga negatif.. Misal kta positif skli pn. Dktr ckp normal bg ibu mgndg. Mrka akn pntau jga. Lama2 akn hilang jga....