Nk tnya sya da 27w normal ka perut kerap mngeras?kdang risau jga,

Assalamualaikum mommy² smua pa khbar,moga sntiasa sihat dn d permudahkn urusan kita🥰sya nk tnya sya da msuk 27w,normal ka bby kerap mngeras🥺rsa x selesa lpas tu skit dekat bwa perut kdang rsa mcm krem kdang bila jln skit,nk b'hubungan ngan somi pn tkut sbb lpas hubungan tu msti rsa sakit dekat tulang²😭ada x yg sma mcm sya?

1 Balas

sma tpi tda sakit la 25 week....xda la kerap sangat tpi kdng² ada msa dy mngeras bla pegang perut tegang ja ...cuba usap² sis....mcm cya slps usap² dy lembut balik ....

2y ago

kerap mngeras bila ptg sma mlm🥺kdang tdr pn x senang sis,,slalu jga usap² belai mnja kdang dia bgi reaksi dia tndang²😂