Baby songsang

Hi. Siapa ada experience baby songsang minggu 37? Minggu 28 sampai 36 hari tu baby elok je kat bawah. Tiba2 37weeks ni doc ckp breech position. Padahal dh 2.7kg masa scan. Ada chances tak nak pusing balik? Ada tips tak nak bagi bby pusing balik selain doktor pusingkan baby and nak elak ceaser ? Tolong mommies. 1st baby.

1 Balas

Sye pnh alamai..kebetulan sye msok wad ad doc pakar yg psing kn smle..tp mse nie kn bby mmg bnyk bergerak..sis pujuk la ary2 ckp ngn bby..in syaa allah nnty ok..

4y ago

Kira ada chances lagi la dia ke bawah lagi kan? Risau sgt ni. Tinggal dua minggu lebih lagi nak due. Dia boleh gurau2 pulak pusing balik 😭