Botol susu

Hai mommies, nak tnya ada tak tips untuk bg baby minum guna botol susu.. Macam² botol dan puting dah try, tp still xnak.. baby 3bulan 20 hari

6 Balas

kadang2 klu bby tak nak bukan sebab botol ke puting ke pun.sebab dia dah kesedapan dgn tek ibunya😁.dia tahu rasa susu ibu dgn susu formula..ni pengalaman sya lah dah 4 org ank.sbb 3 ank sya lepas 2 minggu bsalin terus saya bagi susu formula satu susu je sya cuba susu NAN terus dia ok minum.ank yg ke 4 skrg ni dah nak masuk 5 bulan ..masa umur dia dah nak masuk 3 bulan sya baru ajar dia susu formula..susu dupro dutch baby anmum S26 semua dia tolak last2 sya try NAN alhamdulillah dia minum smp skrg dan masih lagi minum susu badan..