Panas

Hai mommies, just nak tanya mmag 37week nih akan rasa panas lain mcm eh? Ioulls dah mandi bpa kerap dah sehari ?‍♀️ Cer share

18 Balas

Saya 31 week ni haba bdn panas semacam. Dulu masa 23 week selalu berdarah hidung, nurse kata bdn terlampau panas. Sejak dari tu tido malam mst pakai aircond wahal saya la paling x suka kena aircond. Yg kesian si suami smpai mengigil kena tido pakai aircond saya mode kan smpai suhu paling rendah tu pon masih panas 😂 bertabahlah

sy dr awl preggy . Buka aircond buka kipas , dh aircond sjuk sgt ttup panas plak buka sejuk sgt plak . Serba xkeneee 😂 Yg pasti angin kipas on 24jam tetap nk kene rasa angin laluuu kt kepala ni 😂😂

Saya yg 10 weeks ni pun sehari 5 kali mandi.walaupun aircond on je😄 Sampai tak larat nak lipat baju sebab kerap tukar lps mandi, bertambah tmbah jadinya. Musim panas jugak sekarang ni

Ye sis.. Kita pregnant badan mmg cepat berpeluh.. Asik nak mandi manjang..sy kadang2 suka duk lelama dlm bilik mandi bawah paip hujan..perghh segar ase

Ada 4,5 kali sehari sy mndi... Baju xyah ckp. Tiap kali mndi tu tukar sbb lencun peluh... Tido mlm pun cmtu.. Husband siap selimut bagai.

saya hamil first time ni mmg serious minggu ke 11 ni rasa panas2 je badan, pasang kipas pun tak rasa sejuk. asyik nak mandinya hmm

Sya dr awl pregnt lg dah rasa bahang,asyik rasa panas jer..angin kipas pun tak rasa sejuk..klu boleh mlm pun nk mndi,nasib tak bole..

Mmg sepanjang preggy akan rasa panas membahang sis. Saya mandi 6-7x sehari tambah lg cuaca sekarang ni panas

Sy sblm nie 9 10 weeks dah bahang sgt. Terperap dok dlm blk je sbb nakkan aircon. Kne aircon bru lega.

Sy Dari mula mengandung smpai 17week,selalu Mandi bahang dia lain macam,cuaca skrang tak menentu