Preparation buka buku pink

Hai mommies.. Nak tanya.. Bila bukak buku pink apa yang doc akan check? Perlu kan borang apa apa ke? Atau datang je?

9 Balas

banyak nya uolls kena soal.. masa saya nurse takde tanya lebih2 pun. saya bwak jgk surat nikah bil api air ap bgai sume. takde mntak plak. first nurse cek perut timbang berat amik darah gitu je..

2y ago

Sama lah.. sy rasa depends on klinik jgk. sy ank ke2 ni dia minta jgk surat nikah.. tp xde la plak minta bills.