Alahan teruk sampai muntah hijau

Hai mommies.. nak tanya.. ada tak apa² supplement yg boleh kurangkan alahan.. sbb sy mkn apa pun mst kelua balik.. da mcm² try.. lembik da badan.. ubat tahan muntah pun mcm da takde kesan 😌 sy baru 9w

1 Balas

X tau klu ada supplement lain tp sy dlu mcm tu juga.. ubat tahan muntah x jln pn, mcm2 petua tips dh ikut, try n error mkn mnum sama juga..sy dtg je klinik blik bgtau doctor n turns out berat bdan turun mendadak & severe dehydrated dh..declare ada hyperemesis apa benda tah ..x prasan pn sblm tu tp mmg rasa lembik je la bdan.. masuk wad bbrapa hari bru ok.. dkt hospital dorang dos lg tinggi thats why ok terus.. happy terus dpt mkn 😄 so klu beterusan jumpa je doctor balik