Alahan teruk 🤮

Salam and hi mommies, nak tanya siapa ada pengalaman alahan teruk masa pregnant? Boleh tak share apa yg mommies buat? Sbb saya tgh dlm proses alahan teruk sgt, tak tau nk buat apa dah. Mkn minum semua muntah balik. Mkn ubat tahan pun still muntah lg. Sometimes sehari tu lebih dri 6x muntah, smpi lah ke mlm pun sama 🤮😭 helppppppp me #ingintahu #bantusharing

1 Balas

hidu minyak kapak/minyak angin/balm atau apa2 yg boleh melegakan sikit sis..