Zincofer keluar balik

Hai mommies.. moga dalam keadaan sihat semuanya.. saya dah 12 minggu.. doc ada bekalkan zincofer masuk ni banyak kali dah rasa nak muntah dan ada berapa kali betul betul keluar lepas makan ubat tu.. pertanyaan saya, lepas muntah tu kena makan folic acid balik ke sebab saya risau baby tak dapat nutrient tu? Plus.. boleh ke saya beralih ke ubat lain? Sebab banyak kali dah nak muntah..

14 Balas

Inform doctor or nurse, cakap tak boleh makan zincofer.. nanti dorg akan tukar ubat lain