senaman ringan

Hai mommies.... Boleh sye tau tak kalau nak buat senaman ringan utk memudahkan urusan bersalin normal selalunya dlm brp weeks ye bru boleh buat ? Kalau 30 weeks tu kira masih awal atau dh boleh start 😁....esaited ni nk senam

2 Balas

Haii sis haha boleh jeh nk bersenam tp jgn sampai penat,mcm saya start 38minggu setiap hari saya akan jalan keliling rumah 1 round..jalan plahan2 jeh,ade org ckp kena jalan itik haha dh sarat memng x dpt nk jalan itik😂😅

Sis maaf nk tnye.. Sy ad bce komen sis.. Cucuk depo isnin.. Bsma ahad?.. Sis pregnant ke? Sb sy mcm sis jgk. Bsma dlu shari tu cucuk depo. Rsau pregnant lg