HB Low

Hai mommies.. ade tak yg HB low.. Mommies makan ape n elakkan makan ape ye nak cantikkan HB balik.. HB sye 10.4.. Dr bg zincofer..

45 Balas

pegawai pemakanan tempat saya check up dulu pesan makan sayur bayam, jambu batu, ikan bilis goreng, hati ayam. makanan tinggi iron. sye pun hb low juga dulu 😊 cari iberet folic kat farmasi. ubat tu dos dia agak tinggi dari yg KK punya. cuma lepas makan tu loya sikit laa 😅 kena makan dgn jus oren/limau