HB Low

Hai mommies.. ade tak yg HB low.. Mommies makan ape n elakkan makan ape ye nak cantikkan HB balik.. HB sye 10.4.. Dr bg zincofer..

45 Balas

sy pun hr tu trun smpai 10.2hb.. mula prgnnt 12lbh hb.. tiap2 bln dye trun skt2.. lps tu trus sy amal jus ni alhamdulillah naik blk 12.2hb skrg... sy amal 2 mggu je dh naik.. serasi.. sy pun tgk ibu2 dlm ni jgk yg kongsi.

5y ago

kdai jamu ad je sis.. tp ni sy beli on9 shopee mls nk p kdai. 😅