HB Low

Hai mommies.. ade tak yg HB low.. Mommies makan ape n elakkan makan ape ye nak cantikkan HB balik.. HB sye 10.4.. Dr bg zincofer..

45 Balas

2x preggy baby boy hb sy rendah, pernah below 10.0.. if nak naikkan hb sis boleh minum jus jambu batu merah secawan setiap hari . Elakkan minum kopi. Minum itu aje pun boleh cecah> 13.0 hb saya. Sy sgt allergic mkn obimin etc. sbb lps mkn mesti muntah blk, nak mkn hati ayam, lembu dll pun xlalu. So, jus jambu merah jelah penyelamatnya, yg boleh lalu kat tekak.. 😅