HB Low

Hai mommies.. ade tak yg HB low.. Mommies makan ape n elakkan makan ape ye nak cantikkan HB balik.. HB sye 10.4.. Dr bg zincofer..

45 Balas

Sy sdri pglmn hb mkin turun dri 11 ke 9.5..pastu dktr KK sruh sy try mkn Iberet. Dlm masa 2 minggu hb naik 0.5 jadi 10. Dktr sruh sy truskan mkn Iberet sbb nmpk ada peningkatan. Pastu kemarin sy check up kat KK, Alhamdulillah hb dh naik jadi 12.4 Sy amalkan mkn iberet ngn Oren jus setiap malam sblm tdo.

5y ago

Alhamdulillah.... Tq sis😘