Beza Mengandung Anak Lelaki dan Perempuan

Hai mommies... Ada x yg nk share beza pengalaman mengandung anak lelaki dan perempuan?

36 Balas

Kalau sy, preggy baby girl alahan teruk compare to boy. Juga malas bersiap dan selekeh. Time preggy baby boy suka melaram 😆

Ank lelaki 3org, lgsg xde alahan... Mcm xmemgndung je... Ank pmpuan ade alahan tp xlame... Dan ank pmpuan suke mekap2... 😂😂

4y ago

sm juga ada 3 boy jugak xde alhan.mkn pun ada yg suke manis, masin, masam,, ni yg ke4 lembik sikit preggy kali ni. xtau faktor usia ke ape baby kecik lg hope gegel kali ni

Saya suka sangat2 melawa , kira nak mekap ja . Muka pulak berseri sikit 😅 P scan dr cakap baby girl .

1st pegnen boy muka lawa jer, kalini da bedak pon org ckp kusut. Klu girl ni suka sgt mkn n minum manis2😁

Sy dua2 girl...belum rezeki dpy baby boy...soon la kot 3 4 tahun lagi...in sya Allah...🙂

Time pregnant baby boy malas nak melawa.. bila time pregnant baby girl gigih nak melawa mekap bagai 😂

Kalo boy prgerakan kt perut aktif n perut ke dpan, kalo girl prgerakn x brp aktif n perut agk leper..

5y ago

Ooo macam tu ka... Kalau baby suka duk sebelah kanan genaa pulak ye... Sbb baby saya suka duk sebelah kanan sampai jadi kram nak gerak pun susah sangat

Klo sy pregg bby boy lngsng xder alahan.hb pon ok.tp bby girl lembik je badan.muntah2 bagai...

Saya semua x sama..dr anak pertama,kedua,ketiga n keempat..yg kelima ni lg la lain...

Baby boy suka mkn sweet2, girl org ckp suka masam2 😊