Jaundice

Hai mommies, ada tips x nak turunkan jaundice baby. Baby saya baru 6 hari. Tq mommies ?

15 Balas

trlalu bnyk sgt tp paling mujarab yg di amalkan..ialar bg baby minum susu kambing jenama karihome ble google utk tgok gambar, saya start bg minum pd hari k4...dmna bby smpat admit d wad coz kuning tggi...saya trpksa curi2 bg minum coz susah utk mnyusukn baby coz mslh puting susu trsorok...alhamdulillah brkesan hari k10 drop bacaan k75