Serba tak kena

Hai mommies, ada tak yg sama tengah tunggu masa macam saya ? dah masuk fasa sarat mengandung dan akhir trimester ni, saya susah tidur malam, perasaan gelisah, takut semuanya bercampur baur ??

Serba tak kena
14 Balas

Normal saya dh msuk 1mingu tk dpt tido mlm saya 37mingu 2hri pn dh rasa tkut n risau sbb cik suami time ni die kne kje luar kawasan. So jauh dri saya.doktor pn ad ckp kepala bby dh msuk laluan bila2 masa je bby blh kuar. Dhh rmh famly jauh dri sini.harap2 bby nk kuar biar lh smpai dute die.. Bby first.

4y ago

Sama lh saya ad jiran pn msing2 jenis tk begaul orng lh.. Msing2 buat hal sndri.. Emm