Serba tak kena

Hai mommies, ada tak yg sama tengah tunggu masa macam saya ? dah masuk fasa sarat mengandung dan akhir trimester ni, saya susah tidur malam, perasaan gelisah, takut semuanya bercampur baur ??

Serba tak kena
14 Balas

Normal saya dh msuk 1mingu tk dpt tido mlm saya 37mingu 2hri pn dh rasa tkut n risau sbb cik suami time ni die kne kje luar kawasan. So jauh dri saya.doktor pn ad ckp kepala bby dh msuk laluan bila2 masa je bby blh kuar. Dhh rmh famly jauh dri sini.harap2 bby nk kuar biar lh smpai dute die.. Bby first.

4y ago

Sama lh saya ad jiran pn msing2 jenis tk begaul orng lh.. Msing2 buat hal sndri.. Emm

Normal lah tu.. cuma klu bolehh tido awal.. biar ckup rehat. Then jgn fikirkan sgt sakit beranak ke apa.. inshaAllah awk kuat bila tiba masanye.. bila free.. try tgok video teknik pernafasan bila nk meneran baby and teknik pernafasan bila contracrion

Sm la sy pn dh 37w 4d, xtau bile nk turun tnda tu yg xleh tdo.. ank b4 bsalin 38w + .. rmh plk time husb kje mlm.. kmpg jauh.. risau2

Normal tu awk..bercampur semua prasaan..happy,excited,takut..saya ritu bersalin tepat2 39w😊 Hope dipermudahkan semuanya❤

Sy yg 33weeks ni pn slalu ssh tidur n kerap nervous fikir psl bersalin 😂 moga urusan kita dipermudahkan

Sye 39 week 3 hari..semua ..perasaan bercampur ..☺️x abot tnggu jerr..kna banyak berjalan ..

Semoga dipermudahkan ye mommies² semua.. Perjalanan saya masih jauh lagi.. Baru 9 minggu..

sama lah syg due date sy 27.7.nk tdo xlena sakit pingang skit belakang

Sama la..serba x kena nak tido..bontot ,pingang semua sakit.

Sama la mcm sy.. Menunggu due 29.7..serba xkena jdnya..