36 minggu dan semua benda tak kena!

Hai mommies. Saja nak share dah masuk trimester terakhir ni macam macam sakit, lenguh kat badan ni ha. Serba tak kena semuanya. Duduk tak selesa, baring pun tak selesa nak buat macam mana lagi dah ni 😂 baring terlentang tak boleh, mengiring ke kiri sakit otot punggung, dah mengiring nak tukar dari kiri ke kanan pun punya lah azab 😂 malam tidur tak selesa, kaki sentiasa cramp, perut mengeras. Dapat pula budak dalam perut ni jenis aktif tengah malam siap menari berdansa dia senang hati, yang kita ni baru nak tidur dah senak perut. Tapi itulah nikmat mengandung yang bukan semua orang dapat rasai ☺️ stay strong ya mommies semua! Lagi sikit je kita nak jumpa penghuni rahim yang comel ni 🤗

10 Balas

sma la mcm sy serba xkena rsa nk mrah apa smua.. x ckup tido stu hal dh.. bil mlm nk tido asa xslesa skit pinggang, kaki kebas tgn smua ada.. blm msuk pnas stu bdn berpeluh jeruk.. husb duk jauh pla stiap sbln ja balik.. nk mntak tlg sapa urut skit pn xtau la 😅 nk kemas umah & msak tp tula asyik nk tido je.. now 36w 5d

samalah kite sis 😂 sye 35w habis maknya dia heret tidur lpas subuh hari2. kdg2 mengadu kt bapaknya, bapaknya selesa tidur dulu. hihihi anak2, sikit je lagi nak jumpa. semoga mak2 menikmati dgn tenang ye 😅🥰

saya baru masuk 37 minggu. memang sama sangat perangai anak kita ya.. semua benda sakit, buat sakit tak buat pun sakit.. semoga kita diberikan kekuatan selalu aamin ❤️❤️

samalah kita sis..asal malam je suruh husband urutkan pinggang n kaki sebelum tido..kalau x memang x boleh tido..baring kiri x kena..baring kanan x kena..😢.Saya dah 37w..

sma la kita.... bdak ni... time org nk tdo la... time tu dy nk beguling... mnari... ketuk² sna sini.... time org tgh uat kja ka .. dduk² rilex ka... dy pon rilex jaa

sama la kita🥲 mlm susah nk lelap esk nk kena bngun awal pergi keje plak.dh la bdn bila bngun memang sakit2.x sbr nk tnggu cuti lg 2 minggu🥲

Sama.. Sy 36w5d tidur duduk baru selesa klu baring rasa bloated.. Semoga syurga balasan utk para ibu.

sama lah...semoga dipermudahkan segala urusan kita yer mommy2

sama...36w5d ... ssrba x kena 😅

Hihi samala kite 😁😁