New member

24 nov tu bday saya yang ke 39 tahun.. Hari tu juga saya buat upt dan 2ble line. Saya dah ada 5 orang anak. 3perempuan 2 lelaki. Sekarang ni tengah bercampur baur perasaan. Takut. Gembira, seram... Dan bingung macamana nak bagitau kat anak anak yang lain. Anak paling bongsu setakat ni dah umur 6 tahun. Apa pun doa kan bayi saya ya. Walaupun perasaan saya bercampur baur. Tak nak la benda tak elok jadi kat dia.

1 Balas

Alhamdulillah tahniahh.. moga urusan puan dipermudahkan.. tenang puan, insya Allah semua baik belaka

2y ago

InsyaAllah amiin. Terima kasih. Saya ingat saya dah tak subur. Allah nak bagi rezeki kan walau dah pakai protection tapi longgar kan sikit konon ya.