Serba tak kena

Hai mommies, ada tak yg sama tengah tunggu masa macam saya ? dah masuk fasa sarat mengandung dan akhir trimester ni, saya susah tidur malam, perasaan gelisah, takut semuanya bercampur baur ??

Serba tak kena
14 Balas

Normal lah tu.. cuma klu bolehh tido awal.. biar ckup rehat. Then jgn fikirkan sgt sakit beranak ke apa.. inshaAllah awk kuat bila tiba masanye.. bila free.. try tgok video teknik pernafasan bila nk meneran baby and teknik pernafasan bila contracrion