..

Hai momies..doakan sy kuat n tabah ye.. semalam bru je baby sy disahkan meninggal dalam perut.. baby dh nk masuk 3m.. dktr pon xtaw sebab ape. sy xde masalah kesihatan pon. skrang tengah tunggu baby kuar sendiri xpon terpaksa masuk wad 1/12 nnti..doakan sy kuat ye.thanks

71 Balas

smoga dpermudahkan sgala urusan..jgn stress..sy pn mcm tu jgk..xlama lps tu sy pregnant lg n dpt bby twin..

5y ago

in shaa Allah sis..aamiin..thanks n tahniah jgk utk sis..rezeki kn sis..siapa sangka

Takziah sis . Semoga sis kuat . Sama mcm sye first bby meninggal dlm perut mse usia kandungan dhh 6 bulan .

5y ago

Kalau yg penglmn sya ni, kesihatan sy ok blood pressure kncing mnis ok, mgkin sya ade mslh pd tali pusat bby, tp tu pun uri doktor ada amik sikit haritu dya nak cek smada ade jngkitn kuman atau x..

Takziah sis. Moga ada rezeki lain lepas ni..aamiin..kuatkan diri ye..innsha allah syurga untuk sis.aamiin

5y ago

thanks amy.. in shaa Allah, Aamiin.

insyaAllah & salam takziah. semoga Allah permudahkan urusan puan. Semoga puan tabah & kuat.

5y ago

thanks ats doanya... in shaa Allah,aamiin

Salam takziah... Mcm mane sis boleh tahu baby meninggal tu.. Ada tanda2 perut cramp or bleeding ke

5y ago

maaf baru reply..sy xde tanda langsung..xde bleeding or sakit perut. sy just follow up kt klinik swasta utk cek cyst then tibe2 doc bgtaw xnmpk jantung baby.pstu doc mintak sy dtg lg utk cek jantung baby mase tu 10w 5d..scan kali ke 2 pon same..xde..trus g hospital. kt hospital pon same xde jantung, cek aliran darah kt baby pon xde..doc ckp mybe baby sy da meninggal lam seminggu cmtu.

Mf sy bertnya td... Insyaallah ada rezeki sis nnti... Sy pom pernh alami dua kli keguguran...

5y ago

xpe sis..sy ok..cumeaaf lambat reply..in shaa Allah.mohe sis pon same ye..Aamiin

Ya Allah. Byk Kan brsabar ye. Tp maaf tye knp lambat sgt 1/12 baru masuk wad? 2 mgu lg tu

5y ago

yupp..betolla tu sis cakap..doc pon gtaw bnde yg same..tapi sy harap sgt bby trun sdri..xnk la warded..nnti kesian kt suami risau plk die dk jauh2..

takziah sis... sis kna kuat ye... semoga dipermudahkan... inshaa allah ada rezeki...

5y ago

sama²..aamiin

Salam takziah puan..semoga tabah hadapi ujian ni..mungkin ada rezeki lain menanti..

5y ago

terima kasih.. in shaa Allah, mudah2an.. Aamiin.

Semoga sis sentiasa tabah hadapi dugaan yang ALLAH bagi. salam takziah sis