saya rasa konfius

hai momies semua nak tanye betol ke ibu hamil xdi galakkan makan makanan kurang masak seperri salmon or oyster?? sape ada pengalaman

16 Balas

Bukan tak digalakkan tapi takboleh . Macam saya berani amik risiko makan telur separuh masak start trimester 1 sampai bersalin . Masa trimester 2 & 3 minum tebu . Dan makan sushi sebab teringin sangat repeat 2 kali makan setiap trimester . Yakin anak dalam kandungan dibawah jagaan & lindungan Allah . Alhamdulillah keluar dengan sihat dan selamat .