Agak confius

Hai mammy semua.. Saya nk tny jika ad yg brpengalaman..las sy priod 25/3. .pstu buln 4 tgh puasa dlm 28/4 sy xmai priod..bt test 2x naik 2line 1kabur..bila kiraan cukup 6mgu sy p scan tp doc ckp xde ape..rahim pon xkembng..doc sruh rpeat lg 2mgu..sy xpegi rpeat sbb dmm..pstu ckup kiraan 2bulan sy bt lg test dgn clear blue..naik + terang..harini kiraan sptutnya 3bulan tp pegi scan pg td..kandungan baru 6mggu.. Ad x yg biasa jd? Blh share?

Agak confius
1 Balas

Mungkin bulan tu proses ovulation puan berlaku lambat sikitl. Nanti next appointment Dr akan scan lagi & revise semula due date puan. Biasanya kes macam ni due date akan ikut tarikh pada scan je. Tak ikut tarikh last period yang asal tu dah. Puan jaga diri & kandungan. InsyaAllah, semoga dipermudahkan😊

3y ago

Aamiin trmksh puan..😊 rs lega skit..klu x asyik pikir bkn2 je