Mintak pendapat bolehhhh

Salam nk tnye..td saye pg scan ikut kiraan dh 5 minggu..tp upt samar2..hari tu test guna clear blue dia tulis 1-2. Weeks..tp scan td doktor ckp rahim kosong..saya buntu..boleh x bg thu..period 28/6 pastu 28/7 dtg 2 hari pastu stop..saye keliru..td test pon samar2 lg..#firstbaby

1 Balas

Buat upt selalu sis .. sajaa buat seminggu 3kali .. mmg akan kabur2 ..janin pun xkan nmpak lagi .. cukup 9week janin dah mulaa nmpakk .. insyaallah ada rezeki sis nati