nikah - kahwin

hai maaf lari tajuk mommies 🤗 alang2 nak tanya , pernah tak korang ada oengalaman nikah dulu, sanding tu next year atau lambat . best tak kalau mcmtuu? akan dikecam tak🤣

18 Balas

nikah dan buat jamuan sedara mara dah cukup. buat jamuan masa hari raya lagi bagus, semua sanak saudara senang nak datang.

influencer pun buat majlis sanding lepas dah ada 3 anak 😁 model pun ada yg sanding lepas dah beranak 1

adaa.. kwn sy dah 2 tahun kawin baru buat majlis. kitorg x kecam pun lagi meraikan ade lah heheh

2mo ago

Ramai happy kan,, siap kena sorak bila naik pelamin. 😀

sy lah tu,nikah dlu,4bln lpastu bru knduri sanding dan mse tu da gndung3 bln🤣

jawapan dy ikot suka kita..kita punya duit😂..jgan heran org nk kecam

sy nikah je tk buat sanding or majlis ...malas nk bazir duit hahaha ..

Best je. Bersanding dgn baby/ hamil.

ada je