tumpang tanyaa

hai klau scan mcm ni msih mmg x nmpak kantung ker ? dan ada x yg preggy dan tiba2 ada cyst kecil?? *firstbaby *xdapengalaman

tumpang tanyaa
28 Balas

Selalu belum nampak lg.. sy pon mase preggy ni ade cyst.tp bawah 2cm..doc ckp akan kecut nanti

5y ago

thank you 😊

Sy hari 2 awal² preggy ada cyst. Tp Alhamdulillah xmenggangu kandungan, now dh 32w++

Masih awal.. Selalunya 7weeks ke atas batu nmok jelas.. Semoga awak dn bby sihat.. 🌹

5y ago

insyaallahh sis🙏🏻 thank you ..

4w dah boleh nampak kantung if scan melalui vagina kalau perot mmg xnampak apa...

5y ago

😊😊

Doktor kata saya dah 6minggu 6hari, alhamdulillah dah nampak kantung

Kalau masih baru susah nak nampak kantung sbb kantung kecik

5y ago

oh. thank you sis 😊 doctor sruh next week dtg lagi .. hrap2 da nmpak lah 🙏🏻

Slalu 6w ke ats sis tp tu pun kdg2 msh lum nmpk

5y ago

ok thank you sis 😊

Awak ada cyts ke awal kehamiln

5y ago

hrp2 la.. Ni skrg sy 25w 6d.... Brt naik 3.5kg...air ketuban bnyk dn bby bsr sikit.. Aishh risauuu