Nak kepastian

Salam. Nak tanya. Klau kita scan kantung dalam Rahim tapi xnmpak lagi baby, Ade kemungkinan ectopic x? Tak kan? Sebab kantung da nmpak. Klau kantung x nmpak, baru probability ectopic. Am I right?

1 Balas

ectopic tu mengandung luar rahim awakk..klau kantung dh kat dlm rahim maksudnye smue okay je..jgn tisau

11mo ago

thanks. ..sy scan mse 8 weeks 2 days. doc cakap nmpak kantung je yg 6weeks 4 days. doc suh repeat lg 2 minggu. isau juga. harap da nmpak janin lagi 2 minggu.