Ade tak ibu2 yg ade cyst awak kehamilan 5 minggu ade risiko x..scan kantung xade...normal x

1 Balas

msa baru ja dpt tau mgndung, sakit perut smpai 2mnggu xhilang. pg clinic scan xnmpk kantung tp nmpk cyst. kena tahan hospital. bsr 3cm.. doktor ckp xbesar sgt normal size. lepas 4 hari kena pantau.. scan msa tu dah 6mggu dan yg bestnya ada jntung dah.... smpai perut 14 mggu ulang alik pakar. skrng alhamdulilah cyst tu dh hilang atau doktor ckp saiz bby dah besar dari saiz cyst.. dok ckp ada yg cyst and bby sama2 mbesar tp bila lahir cyst tu kluar sekali.