KOMEN DAN MENANG!

Jualan hebat kredit e-wallet Boost kini berlangsung selama DUA HARI Hanya perlu komen di bawah dan rebut peluang menang RM5 kredit e-wallet Boost secara PERCUMA! Anda mungkin menjadi salah seorang pemenang bertuah kami! Jom KOMEN dan MENANG sekarang!

KOMEN DAN MENANG!
196 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya hamil dah 34weeks,sejak ikut perkembangan baby dlm kandungan,sya yakin yang saya akan mendapat info2 yang berguna dari ni.. Dan saya harap saya dapat menangi e-wallet boost ni,kau sya menang ewallet boost ni sy anggap sebgai rezeki anak.. Insya allah..

The AsianParent adalah platform/App yang yg unik dimana dapat track baby growth, dapat berinteraksi dgn ibu dan bakal-bakal ibu dan yang paling menarik dapat tebus point utk reward. Tidak pernah mengecewakan dan rugi menggunakan app ni

Wow bestnya kalau dpt kredit percuma. Senang kalau xde cash dlm purse, guna e wallet je. Mudah, xyah pening pening, zapp trus settle πŸ˜‚. Mana nak pegang barang, nak pegang anak lg kan, org belakang xyah tunggu lama lama. 😍😍

Memang sangat berbaloi bila theAsianParent ada menawarkan credit boost untuk ditebus. Dengan adanya credit boost kami boleh gunakannya untuk keperluan berguna. Credit boost kini boleh diguna dibanyak permis perniagaan. Syabas!!!!

The asian parents mmg terbaik.pelbagai pengalaman yg kita ble dpt mlalui app ni. Yg mna kta tk tau kita ble bertanya pada ahli2 dlm the asian parent ni. Slain itu app ni jga mnwar kn plbagai hdiah utk d tebus mnggunakan point.

Nak menang insyah allah klau ada rezekii.. Mana tau dpat nak cba2 ..mna tau nasipp menyebelahi sy ..aminnn... Mudah2an ada rezekii tukk kmii bertiga.. Sy husbnd dan malaikat kecik niy sii baby bump.. Mudah2an

VIP Member

Saya dan husben slalu gune boost..sgt senang dan mudah. Bila nk shopping 😍😍😍xprlu bwk cash byk2 just use the boost..cashless...πŸ˜πŸ˜πŸ‘hrp blh menang ...aja2 fightimmm ✊πŸ”₯

VIP Member

Saya teruja bila ada app asian parent ni..tiap hari sy online sini. Banyak manfaat info dan hiburan semua ada disini... Yang pasti saya nak menang...saya 22 tahun mengandung anak sulong.

mudah dan senang guna e-wallet boost.. andai cash tak cukup boleh guna kan boost hanya di hujung jari sahaja... yang paling best sekali lepas guna boost dapat shake dan point sekali...

VIP Member

Banyak ilmu yg boleh diperolehi dan dikongsikan bersama app theAsianParent. Hanya dihujung jari .. pada bilaΒ² masa dan dimana jua anda berada πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ€°πŸ€±πŸŒΉ