PEMENANG BERTUAH JUALAN HEBAT KREDIT BOOST!

Hi ibu-ibu semua! Masih ingat Jualan Hebat yang berlangsung pada hari Sabtu dan Ahad lepas? Ya, ini ialah senarai pemenang bertuah ‘Saturday Flash Sale’ yang telah dipilih untuk menang RM5 Kredit Boost E-Wallet! Sekiranya nama anda tertera di bawah, sila semak emel untuk tebus ganjaran anda. Erna Sofeah Lisa95 Nur Afni Anne Anthony Meha Nurfatin Hamdan Diyana ameer As Zizi Sue Ann Sue Poohh Icha Ahfah Noor Khawalah Binti Othman Michelle Supang Ayun Jr Sofeaa Julia Annie Syahida Sulaiman Nur_hana Didie Nora Choi Ming Ming Sueyann Aja2 fightimm Amiratul aisyah abdul aziz Nor Juliana binti Azmi Siti Adidah Adnan Nana Zidane RaRa Munauwaratul Lailinnur Amyra amran Len See Kerk Norlita Eita Farah Syahirah Muhammad Helmi Siti Sarah M.Nasir Siti Nur Aina Zainal Abidin Mama Zana Penny Chan Sehah ARRAZI TV Waniy Yusoff Yie Nura ‘ Adilla Md Rozi Nurul Yaya Farena MH Sakinah Tina Michiko Vivianna Aimi Dianah Nurul Sakinah Nur Syazana Mohd Tarmiza Ieda Bagi yang tidak bertuah jangan risau . Berkemungkinan anda pemenang bagi ‘Sunday Flash Sale’ yang akan diumum kan pada pukul 9 malam ini.

PEMENANG BERTUAH JUALAN HEBAT KREDIT BOOST!
15 Balas

Alhamdulillah sye Dh Dapat, Walaupon nama sye xd dlm senarai

Terima kasih bru tebus ni wlu pun nama saya tak senarai. .

Yeayy..alhamdulillah...terima kasih TAP 😘❤❤❤❤

Nama sy tiada dlm senarai tp sy ad dapat emeil tu 🤭

Waahhh tahniah pemenang, bestnya.. Xde rezeki sy 😭

Alhamdulillah dah dapat. Terima kasih admin ♥️

Tahniah.saya tak tersenarai pom😭😭😭

terima kasih saya da tebus semalam... 😍

Alhamdulillah terima kasih 🤝👍😎

Mcm mna nk guna kredit dia ni..😄😄