Turun tanda

Hai ibu2 Nak mintak pendapat selalu berapa hari lepas buat ve check laluan tu darah akan turun ni masuk hari ke 2 masih ada darah normal ke ye Sy dah ada bukaan 2cm tapi doktor bg balik dulu contraction pon tak da

4 Balas

Biasa lepas ve mmg ade lendir brdarah, klu doc suruh balik, pntau jek tanda2 brsalin yg berikut, contraction yg kerap, keluar air jernih yg byk x boleh kontrol (air ketuban), atau keluar drah yg byk.. moga selamat bersalin ya, xlama dh tu nak jmpe baby..🥰

Sama tgh mengalami da 2cm. Tapi bila mlm sy muntah2 dada sakit kaki bengkak cirit birit..

nak kena sediakan brg baby terus bawa ke hospital ke kalau dh ada tanda mcm tu???

Normal tu.. 😊