Mengidam air gas

Hai ibu2,ada x y ngidam air gas masa pregnant? Sy baru 9w3d..nk sgt rasa..tp suami bg minum sikit je😂.lps minum tu topup balik dgn air putih byk2...lps dpt tu..ya allah happy sgt rasa walaupun sikit cukuplah sekadar untuk lpskn ngidam je🤤🤤 Ada y mcm saya tak? Jom share pengalaman

Mengidam air gas
22 Balas

ya allah sama sis sy tringin sgt nak minum air gas perisa soda tu.. tp husband xbg.. skarang 15weeks pun still xbg.. huhuhu.. kena nangis2 dulu mybe baru dia bg😂😂