Mengidam air gas

Hai ibu2,ada x y ngidam air gas masa pregnant? Sy baru 9w3d..nk sgt rasa..tp suami bg minum sikit je😂.lps minum tu topup balik dgn air putih byk2...lps dpt tu..ya allah happy sgt rasa walaupun sikit cukuplah sekadar untuk lpskn ngidam je🤤🤤 Ada y mcm saya tak? Jom share pengalaman

Mengidam air gas
22 Balas

sama.sy tgh preggy 10w tringin nk minum coke.husb bg sikit je buat rasa tapi nak lagi nk lagi hahaha

Sama sis..sampai termimpi mimpi tapi suami tak bagi. Sekarang dah 29weeks tak boleh minum lagi 🥺

sme la. suami mmg xnk bg mnum gas. tp kita punya tahap nk tu,aduhaii mcm nk nangis klau xdpt 🤣

untung la ngidam msa ngndung cume kna kwl gula . sy teringin msa pantang

xpernah minum i bergas amsa mengandung.. mmg xminat i bergas.. 😅😅

Hahahaa sy dh msok trimester ke 3 ni la bru brani minum. Sedap ooo

ok jer sesekali.jgn selalu tinggi gula tu😂

Jangan amalkan sangat minuman bergas..

saya cuma minum 100 plus je

saya minum saja ni ok saja