Cirit birit

Hai ibu2 semua, harini genap 8w pregnant..dr pagi asyik cherry berry je..tp najisnya keluar sikit sgt.. angin y byk keluar pastu rasa sakit area perut rasa mcm nak membuang tp hasil y keluar cuma sikit n angin je..is it normal??#1stimemom #pregnancy

1 Balas

Better ke klinik mommy. Semoga cepat sembuh dan selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 Untuk banyak angin dalam badan masa early pregnancy tu normal, cuma saya tak pasti tentang cirit birit. Better ke klinik untuk pemeriksaan doktor. #TAPsupermoms #TAPactiveusers