mengidam

Hi mommies ada tak time pregnant lah dia ngidam nak minum air gas. Haha time x pregnant elok pulak xminum. Ada ke mommies yang minum jugak walaupun xselalu

1 Balas

Hi...smalah...hrtu teringin sgt nk mnum...msa tu 8w...member plak blik air pepsi set ngan kfc..mmg xdpt tahan..sy mnum skit...dlm 3 4 teguk jgak😂..alhamdulillah xde pape. Blh mnum tp jgn slalu nnti gula tggi plak

5y ago

Samaa laa kita tapi time tu tak tahu pregnant. Sekali tiap tiap minggu pi bantai air gas hahahahahaha dah tahu rasa nak nangis sebab mujur saya dan baby sihat 😅