Mengidam air gas

Hai ibu2,ada x y ngidam air gas masa pregnant? Sy baru 9w3d..nk sgt rasa..tp suami bg minum sikit je😂.lps minum tu topup balik dgn air putih byk2...lps dpt tu..ya allah happy sgt rasa walaupun sikit cukuplah sekadar untuk lpskn ngidam je🤤🤤 Ada y mcm saya tak? Jom share pengalaman

Mengidam air gas
22 Balas

Sy pun minum air gas. Skli bulan tu check up naik 3kg trus dlm masa 2 mggu. kne minum air gula terus esok nya . Hahahaha nasib x de gdm.