Entah knapa jdi bgini tangan mcm ada bintik2 merah kecil tpi tk gatal biasa je

Hai ibu2 sy mau crita knapa tangan sy ada keluar bintik2 merah kecil tapi tk gatal dn tk skit mcm dlm gmbr tu adakah ini disebab kn alahan mengandung tolong jwb ya tq 🥺😣

Entah knapa jdi bgini tangan mcm ada bintik2 merah kecil tpi tk gatal biasa je
26 Balas

normal. kulit sensitif. sy plk byk gila keluar kt leher n blkg badan. time first trimester teruk sgt skrg masuk 2nd trimester dh reda byk.