Entah knapa jdi bgini tangan mcm ada bintik2 merah kecil tpi tk gatal biasa je

Hai ibu2 sy mau crita knapa tangan sy ada keluar bintik2 merah kecil tapi tk gatal dn tk skit mcm dlm gmbr tu adakah ini disebab kn alahan mengandung tolong jwb ya tq 🥺😣

Entah knapa jdi bgini tangan mcm ada bintik2 merah kecil tpi tk gatal biasa je
26 Balas

sy pun ada mcm ni. kadang gatal kadang x. maybe sbb hormon mengandung kot

3y ago

oh iya kh mcm sy ni keluar bintik2 merah kecil tpi langsung tk Gatal Biasa je

sya sebelum hamil pown mmg kerap kena mcm tu...tp xda apa pown...

kena gigit nyamuk kot..kulit sy kalau nyamuk gigit,btanda mcm tu lah..

3y ago

oh iya kh tpi tk pernah jdi gini

Sye dkt kedua belah kaki...gatal sgt2...hbis luka kena garu...

klau nyamuk mesti gatal dn tk kecil2 mcm.ni

sama...sye kat atas perut...bintik2 merah tp xgatal😅😅

sya lagi byk sis, dkt prut kaki .. sedih tgk

lebih baik kalau dapat buka jak cincin tu mumy ..

3y ago

tak tkut masa beranak kan di tangal kan smua ..misi ada mrah .mcm Sya dlu ..cincin xdat buka kena mrah ,

sy Naik bisol terus...klua nanah lg..🥴

Gigit nyamuk tu. Sy selalu je ada. Tak gatal pun