Ingin tahu

Assalamualaikum semuanya sya ingin bertanya.. Anak sya berumur 1 tahun.. Baru 1 hari dia demam badan dia panas sgt.. Lepas tu keesokan harinya badan dia dh tk panas.. Jdi sya mandikan dia Mcm biasa.. Tpi lepas je mandi.. Bnyk bintik2 merah dibadan dia keluar.. Mcm mna supaya bintik2 tu hilang ya.. Sbb ank tk nk menyusu.. Lepas tu menangis je#pleasehelp

1 Balas

ada naik bintik merah kat kaki n tangan tak? cuba pergi klinik, bintik merah boleh jadi demam campak atau hfmd

3mo ago

Ya inshaa allah