Bleeding

Hai ibu2 sklian.. Nk tnye mmg normal ke kluar brown spotting trimester kedua 14week? Dh jupa o&g n scan sbnyk 2 kali dia ckp baby okay n aktif.. Tpi skrg masih lagi spotting dh 5 hari termasuk hari ni.. Siapa yg pernh alami perkara mcm ni?

9 Balas

Akk sya pernah kene 4 tahun lepas anak dia no 4 bleeding dri 15w smpai 37w kne paksa bersalin secara czer sbb uri dibahagian bawah lama juga dia ddk hospital dkt 4 bulan lebih kne ddk hospital Smpai bersalin... Pape kne tunggu keputusan doktor sis knpa bleeding

5y ago

Aaminn..