Bleeding dah 3 hari

Hai blh tolong x mammy sklian ade x pernah alami mcm sy..pregnant 9 week ade kluar spotting bila g hosptal sbb risau doc kata bleeding tpi xbnyk sruh balik pkai pek n than kluar cm priod plk ptut ke sy ke hosptal#ingintahu #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

sye pernah bleeding.... mula2 kuar spotting je 3 hari.. 21-23/10... pastu xde... hari ke 4, 25/10 ad balik.... 29/10 sye bleeding teruk.... disahkn keguguran.... banyak2 rehat ye sis...

2y ago

Allahu sabar sis moga ade rezeki lain hari😊

Aiyoo kalau dah keluar mcm period mmg tak normal sis

2y ago

😊