Bleeding/Brown spotting

Hi moms..kandungan baru masuk 5 mggu,tpi ada brown spotting n sedikit pendarahan. So,I pegi jumpa doktor terus. Tapi scan atas bawah x de nampak apa2. Doktor ada ckp mgkin sbb masih awal. Tapi saya risau pasal bleeding ni. Perut pun sakit2 kat sebelah kanan ni. Ada tak moms yg pernah alami benda yg sama. Mind to share moms. #1stbaby

1 Balas

Semoga semua nya dipermudahkan..jaga diri..kalau boleh masa ni banyakkan berehat..sebab sy dah kena cuma takda rezeki..