Bleeding

Hai ibu2 sklian.. Nk tnye mmg normal ke kluar brown spotting trimester kedua 14week? Dh jupa o&g n scan sbnyk 2 kali dia ckp baby okay n aktif.. Tpi skrg masih lagi spotting dh 5 hari termasuk hari ni.. Siapa yg pernh alami perkara mcm ni?

9 Balas

Jgn buat kje berat sis..bedrest..sy dlu bleeding...tp bby ok..then..spot...bila buat kje berat msti da spot..so nasihat sy bed rest..n satu g..stop dlu bsma suami..

5y ago

Alhamdulillah.. 4hari bedrest.. Dh stop spotting dh smlm.. Tq for the advise