Bleeding

Hai ibu2 sklian.. Nk tnye mmg normal ke kluar brown spotting trimester kedua 14week? Dh jupa o&g n scan sbnyk 2 kali dia ckp baby okay n aktif.. Tpi skrg masih lagi spotting dh 5 hari termasuk hari ni.. Siapa yg pernh alami perkara mcm ni?

9 Balas

Sy pernah alami.. Msa 9w.. Stop msa 11w... G swasta dlu, scan nmpk heartbeat.. Then doktor bg ubt kuat rahim dan obimin masa tu.. Ptg tu lg byk trun.. Sy g hospital.. Mula2 kna mulut itik dlu.. N then diaorg scan.. Nmpk heartbeat lg.. Then sy mc byk ari gak.. Byk rehat, bedrest dan pantang bersama suami..