Bleeding

Hai ibu2 sklian.. Nk tnye mmg normal ke kluar brown spotting trimester kedua 14week? Dh jupa o&g n scan sbnyk 2 kali dia ckp baby okay n aktif.. Tpi skrg masih lagi spotting dh 5 hari termasuk hari ni.. Siapa yg pernh alami perkara mcm ni?

9 Balas

sy pun on off bleeding since 24thweeks.. Jumpa O&G tp still x boleh determine root cause.. end up just monitoring by pakar o&g every 6 weeks.. in 2 weeks lg 36weeks baru diorang decide samada kena deliver awal or boleh tgu normal contraction untill 40 weeks.. tp sy bleeding just brown discharge.. kadang pekat kadang cair

4y ago

Doc ade bg ubat kuatkan rahim tak sis ? Sy tgh spotting jgk dalam 2 hari.