Morning sickness

Hai ibu2 semua.. Normal ke kalau kandungan 11 minggu masih morning sickness. 1st baby. Sampai x dpt nak cium bau2 masakan ???. Dari pagi sampai malam tekak ni rasa x selesa. Makan sikit pun dah nak muntah balik. Lepas tu rasa nak makan makanan yg manis2 je. Ibu2 ada tips x?

31 Balas

Normal sis.. Nti next weeks.. N nextnya lg.. Insya Allah beransur pulih.. Saya pun mcm tu jga time first tu.. Smua tak kena.. Alhamdulillah skg dah okay..🥰 sabar ya sygg