6 weeks , morning sickness teruk

Hai mummy , nak tanya normal ke 6weeks rasa morning sickness diaa teruk then rasa tak lalu nak makan ? Makan je rasa nak muntah ?#firstbaby

6 weeks , morning sickness terukGIF
2 Balas

normal.. tapi kena paksa untuk jaga makan & minum juga sis, jgn lewat makan.. sbb nnt perut akan msuk angin lagi sngsara.. ada juga ubat tahan muntah boleh mnta dgn dktor..

normal puan.. makan sikit2 ya tp selalu.. banyakkan makan buah.. buah maybe kurang sikit mualnya