Morning sickness

Hm bakal ibu2 semua siapa yg mcm sy ni masuk trimester 2 bru kena morning sickness. Paling menggigil bila nak masak mesti dok muntah2 balik. Bau masakkan tu mmg kalah betul sy terkeluar isi perut rasa. Makan pon asyik keluar balik je skrg ni. Ibu2 semua ada tips tak nak kurangkan morning sickness ?##bantujawab #firstmom #morningsickness

2 Balas

takda tips sis sy pun teruk dari 4w sekarang 10w alahan teruk tp on off tapi sis kena kerap minum air okey🫶🏼

saya dlu sickness trimester 1..tu pun seminggu 2 je..